Direct contact met ons? Bel ons op 06 280 43 75106 278 32 611

  • Start
  • Nieuws
  • Betuwse Ondernemersdag ‘22 en Riverland Tech Explorers

Betuwse Ondernemersdag ‘22 en Riverland Tech Explorers

220614 TE24 BOD 2jhRuim dertig ondernemers, meest afkomstig uit Neder-Betuwe deelden hun kennis en ervaring op de derde Betuwse Ondernemersdag in Kesteren. Wethouder Economische Zaken en Onderwijs Marien Klein prees de familiebedrijven voor hun vindingrijkheid en versterkt dit vanuit de gemeente graag met een nog beter ondernemersklimaat. Initiator van de ondernemersdag is Communicatieregisseurs uit Dodewaard van eigenaar René van Eck.

School & Jobs bedrijfsbezoeken
Op dezelfde dag organiseerden drie VMBO scholen de School & Jobs bedrijfsbezoeken waarmee hun derdejaars leerlingen zich oriënteren op beroepen. Hiermee kunnen ze beter onderbouwd hun (MBO) vervolgstudie kiezen. Na twee jaar corona start deze school & bedrijf samenwerking weer op.

220614_TE24_BOD_3jh.jpg

Riverland Tech Explorers in Neder-Betuwe
Ca. vijftien partnerbedrijven kent Riverland Tech Explorers in gemeente Neder-Betuwe en dat zijn techniek en groenbedrijven. Naast de twee RTE hotspots in Culemborg en Tiel is het voornemen om bij en met Tree Center Opheusden op termijn een derde groen hotspot op te starten. De belangstelling vanuit scholen en bedrijven is er en nu stap voor stap vooruit.

Informatie:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (06-280 43 751) of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (06-390 73 802).

(c) Platform Techniek Rivierenland