Direct contact met ons? Bel ons op 06 280 43 75106 278 32 611

  • Start
  • Nieuws
  • Dormakaba eerste erkend leerbedrijf MBO 4 Smart Building

Dormakaba eerste erkend leerbedrijf MBO 4 Smart Building

Dormakaba logoVanaf 22 juli ’20 mag Dormakaba Nederland zich het eerste Smart Building erkend leerbedrijf in Rivierenland noemen. Gisteren kwam SBB opleidingsadviseur Johanna Brouwer in Dodewaard langs om te bezien of de aangevraagde erkenning kon worden toegekend. Lars Schlaman, Wim Bouw en Christel van Opstal gaven uitleg over hoe Dormakaba inbreng wil geven aan het opleiden van studenten van de Smart Building opleiding en dat werd zonder probleem gezien en erkend.

190523 OAC Dodewrd 10 jh

Dormakaba is een Smart Building Rivierenland bedrijf van het eerste uur. De eerste twee Onderwijs Advies Commissie (OAC) overleggen in 2019 vonden in het bedrijf plaats. Daarnaast ijvert het al langer en breder om meer jongeren in techniek aan de slag te krijgen. In het voorjaar ’19 waren ze als gastdocent actief bij techniek/theaterlessen van Pantarijn VMBO TL in Kesteren. Voor komend schooljaar biedt Dormakaba workshops aan voor VMBO en MBO techniek docenten.

InformatieDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (06-280 43 751) of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (06-278 32 611).

(c) Platform Techniek Rivierenland