Direct contact met ons? Bel ons op 06 280 43 75106 278 32 611

Tech Gelderland op stoom

Tech Gld logoInmiddels zijn er drie Tech Gelderland edities op zaterdag in De Gelderlander verschenen. Ieder weekend anderhalve pagina met interessante en leuke initiatieven over techniek, scholen, het beroep en een Tech ambassadeur aan het woord. Drie voorbeelden zijn de uitgaven van 14 november '20 of 21 november '20 of van 28 november '20

Tech Gelderland is initiatief van Provincie Gelderland, gemeenten Arnhem en Nijmegen, HAN, ROC Nijmegen, Rijn IJssel, ROC Rivor, SEECE (expertisecentrum duurzame energie) en TenneT. De website is de etalage voor interessante en leuke techniek initiatieven. Er is ruimte voor opvallende tech actualiteiten en er staan leuke artikelen, foto’s en filmpjes op. De site maakt nieuwsgierig en zorgt voor verbinding met links naar scholen, opleidingen en bedrijven.

Social mediacampagnes van start
Tech Gelderland social mediacampagnes adverteren bij doelgroepen als kinderen, jongeren, beïnvloeders en volwassenen. Dit gebeurt met inspirerende content over opleidingen of mooie banen in de techniek en loopt via Facebook, Instagram, Linkedin en ook op De Gelderlander online.

Inspireer Tech Gelderland
Weet je een leerzaam techniek initiatief of project bij je op school of in je bedrijf dat meer bekendheid verdient? Stuur het op naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

(c) Platform Techniek Rivierenland