Direct contact met ons? Bel ons op 06 280 43 75106 278 32 611

  • Start
  • Nieuws
  • Bedrijven Smart Building Rivierenland overleg

Bedrijven Smart Building Rivierenland overleg

210511 SBRIV 1 jhBij De Vree en Sliepen in Tiel waren vanochtend (11-5/21) smart building bedrijven voor de derde keer met elkaar in gesprek over hoe samen met ROC Rivor de MBO 4 Smart Building opleiding vanaf zomer ’21 te laten starten. En ook om te bezien hoe de samenwerking structureel kan worden gemaakt in een stichting waarbij het ROC en bedrijven als gelijkwaardige partners samenwerken. Om zo later in stappen andere techniek opleidingen ook regionale continuïteit te kunnen geven. Plus ook hoe nog richting VMBO TL en HAVO leerlingen en hun ouders promotieacties in te zetten om te kiezen voor de nieuwe MBO 4 opleiding inclusief een derde meeloop-dag begin juni ‘21.

210511 SBRIV 2jh

Eigen toekomst en maatschappelijke relevantie
Bedrijven zijn er van overtuigd dat je als jongere met Smart Building werkt aan je eigen toekomst van meer, betere en goedkopere woningen in een stabiel groeiende markt met een hoge maatschappelijke relevantie vanwege energietransitie en het oplossen van het tekort aan woningen. Naast technische vaardigheden zijn verbinden en samenwerken belangrijke eigenschappen van de Smart Builder. Nieuwsgierigheid, vragen stellen en interesse tonen, helpen Smart Builders als een spin in het web van nieuwe ontwikkelingen vooruit.

210511 SBRIV 3jh

Binnenkort vervolg
Deelnemers vanochtend waren naast gastheer Teunis van Voorthuizen Robert Duin (Duin Energieadvies Geldermalsen), Lars Schlaman (Dormakaba Dodewaard), Stefan van Tongeren (Energie Samen Rivierenland), Koos Karsijns (Bouwmensen Rivierengebied), Robbert Lubken (IW Midden), Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.f enDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Platform Techniek Rivierenland en Smart Building Rivierenland projectleiders). Binnenkort komt er vervolg.

(c) Platform Techniek Rivierenland