Direct contact met ons? Bel ons op 06 280 43 75106 278 32 611

  • Start
  • Nieuws
  • Twee PoW kandidaten in OOM Metaaljournaal aan het woord

Twee PoW kandidaten in OOM Metaaljournaal aan het woord

Het OOM Metaaljournaal MJ2 2021 Coverbeeld 400is een magazine over leren en werken in de metaalbewerking. In de juli ’21 uitgave met het thema ‘Durf te dromen’ komen twee Perspectief op Werk (PoW) Startplein Techniek kandidaten aan het woord. 

In de rubriek ‘ Opgeven is geen optie’ is dit Erhan Uzun (22) die nu als allround monteur werkt bij VD Betontech in Tiel met ‘Ik droomde al van engineer zijn toen ik nog op het vmbo zat’.

De rubriek ‘In de leer’ komen Khaled & Kees aan het woord. Beiden werken bij Jorg Machines in Dodewaard en Kees Looijen is praktijkopleider van Khaled Chloun die in opleiding als conventioneel metaaldraaier en -frezer. Kees vertelt over Khaled: ‘Ik zag meteen dat hij inzicht heeft’. Khaled realiseert zich: ‘Dat ik geen Nederlands sprak, was lastig voor mij maar ook voor Kees’. Praktijkopleider en leerling werknemer, beiden leren van en met elkaar op velerlei vlakken.

InformatieDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (06-280 43 751).

(c) Platform Techniek Rivierenland