Direct contact met ons? Bel ons op 06 280 43 75106 278 32 611

  • Start
  • Nieuws
  • TechExplore24 gaat verder als Riverland Tech Explorers

TechExplore24 gaat verder als Riverland Tech Explorers

Tech Explorers RGB transparantVoor een sterker en mooier verhaal gaat TechExplore24 na twee jaar verder als Riverland Tech Explorers. Met dit nieuwe merk zijn we samen onderdeel van het verhaal. Want samen zijn wij Riverland Tech Explorers; leiders, probleemoplossers en verhalenvertellers die techniek enthousiast zijn. We zijn krachtig in onze communicatie, inspireren en zijn boven alles nieuwsgierig. Samen zijn we Riverland Tech Explorers.

Voorbeelden kunnen zijn de leerling die voor het eerst een drone laat vliegen. Of de ouder die leest over de hotspot van afgelopen donderdag of een van de deelnemers aan de Techniekdag, Techniekwedstrijd, Battle of the Boats of de PPO Doe-dag. Er is een nieuwe naam, nieuw logo en de communicatiekanalen worden omgezet hiernaar.

Ben jij ook een Riverland Tech Explorer? Van harte welkom om regelmatig een update te geven over jouw activiteiten. Graag benaderen we je hiervoor en stuur hiervoor je contactgegevens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Andere informatie nodig = altijd welkom bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (06-280 43 751) of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ()6-278 32 611).

(c) Platform Techniek Rivierenland