Direct contact met ons? Bel ons op 06 280 43 75106 278 32 611

  • Start
  • Nieuws
  • De Vree en Sliepen Tiel tweede erkend leerbedrijf MBO 4 Smart Building

De Vree en Sliepen Tiel tweede erkend leerbedrijf MBO 4 Smart Building

 De Vree Sliepen logoVanaf 13 april ’22 is De Vree en Sliepen het tweede Smart Building erkend leerbedrijf in Rivierenland. Vanuit SBB kwam opleidingsadviseur Thijs Theunissen in Tiel langs om te bezien of de aangevraagde erkenning kon worden toegekend. Dat was ook nodig omdat per 1 mei '22 Merijn Zeeman bij het bedrijf start als eerstejaars stagiair Smart Building.

210413 SBRIV drone DVS1jh

De Vree en Sliepen is een Smart Building Rivierenland bedrijf van het eerste uur en o.a. actief in het mee organiseren van mee-loopdagen en werven van studenten op open dagen en opleidingsmarkten. Ook faciliteert het bedrijf Smart Building Onderwijs Advies Commissie (OAC) overleggen en ijvert het al langer en breder om meer jongeren in techniek aan de slag te krijgen. Vorig en dit jaar is De Vree en Sliepen bijv. actief in The Battle of the Boats waarbij leerlingen in het bedrijf een eigen boot bouwen voor een wedstrijd op het water bij recreatiepark De Meent in Beusichem op 17 juni a.s.

Informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (06-280 43 751) of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.(06-278 32 611).

(c) Platform Techniek Rivierenland