Evenementen

Agenda

Bekijk hier een overzicht van overige evenementen.

Agenda

School & Jobs 2024
Dinsdag, 11. Juni 2024, 10:00 - 12:30
Contact Wim van den Brink (decaan Van Lodenstein College) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

School & Jobs bedrijfsbezoeken van 125 derdejaars VMBO TL/GL leerlingen van de drie VO scholen in Kesteren. Ze gaan op bezoek bij ca. vijftig bedrijven of organisaties in Neder-Betuwe en omgeving.

Locatie Kesteren en omgeving

Jan Heeres

Jan Heeres Zeggen wat je doet en doen wat je zegt

Dit maakt het leven voor iedereen, inclusief mezelf eenvoudig, overzichtelijk en aangenaam. Dit is zaken concreet en werkzaam maken waarbij een ieder zich in het proces thuis voelt en mede eigenaar is van de resultaten.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 06 280 43 751 | Linkedin

Wilma de Wolf

Wilma de Wolf Vanuit creatieve samenwerking maatwerk-projecten ontwikkelen

Ik zie een uitdaging in het verbinden van mensen, hen aan te spreken op hun unieke kwaliteiten en hen te stimuleren tot een productieve, creatieve samenwerking.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 06 278 32 611 | Linkedin

Deze website is een initiatief van Platform Techniek Rivierenland (PTRIV).