Techniek Focus Rivierenland (TFRIV)

Programma 2012 t/m 2015

Het programma Techniek Focus Rivierenland was van 2012 tot en met 2015 de uitvoeringsorganisatie van Platform Techniek Rivierenland. Om de ambities van het platform te realiseren, lag de focus van het programma op drie programmalijnen:

  1. Instroombevordering
  2. Zijinstroom
  3. Binden & Boeien

Binnen elke programmalijn werden diverse activiteiten ontwikkeld en uitgevoerd.

Het Techniek Focus Rivierenland programma liep van half 2012 tot eind 2015 dankzij subsidie van de Provincie Gelderland via Regionaal Werkbedrijf - Platform Onderwijs Arbeidsmarkt (RW-POA) Rivierenland. Vanaf 2016 tot en met half 2019 bleef het Platform Techniek Rivierenland actief via o.a. ondersteuning van het Organiserend Vermogen en verschillende andere projecten. Vanaf half 2019 startte het Techniekpact Rivierenland..

Jan Heeres

Jan Heeres Zeggen wat je doet en doen wat je zegt

Dit maakt het leven voor iedereen, inclusief mezelf eenvoudig, overzichtelijk en aangenaam. Dit is zaken concreet en werkzaam maken waarbij een ieder zich in het proces thuis voelt en mede eigenaar is van de resultaten.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 06 280 43 751 | Linkedin

Wilma de Wolf

Wilma de Wolf Vanuit creatieve samenwerking maatwerk-projecten ontwikkelen

Ik zie een uitdaging in het verbinden van mensen, hen aan te spreken op hun unieke kwaliteiten en hen te stimuleren tot een productieve, creatieve samenwerking.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 06 278 32 611 | Linkedin

Deze website is een initiatief van Platform Techniek Rivierenland (PTRIV).