Direct contact met ons? Bel ons op 06 280 43 75106 278 32 611

Tech Gelderland steekt van wal

Tech Gld logoVanaf zaterdag 14 november ’20 vult Tech Gelderland elke week anderhalve pagina in De Gelderlander met interessante en leuke initiatieven over techniek, het onderwijs en het beroep in Gelderland. Tech Gelderland is een initiatief van Provincie Gelderland, de gemeenten Arnhem en Nijmegen, HAN, ROC Nijmegen, Rijn IJssel, ROC Rivor, SEECE (expertisecentrum duurzame energie) en TenneT.
De website is sinds een week in de lucht en fungeert als etalage voor interessante en leuke techniek initiatieven in Gelderland. Er staat nu al leuke artikelen, foto’s en filmpjes op en er is ruimte voor nog veel mee inspirerende tech-initiatieven. Naast nieuwsgierig maken is verbinden een belangrijke functie van de website en daarom links scholen, opleidingen en bedrijven.

Social mediacampagnes van start
De eerste social mediacampagnes adverteren bij diverse doelgroepen als kinderen, jongeren, beïnvloeders en volwassenen. Dit gebeurt met inspirerende content over opleidingen of mooie banen in de techniek en loopt via Facebook, Instagram, Linkedin en ook op De Gelderlander online.

Inspireer Tech Gelderland
Ken je een leuk, leerzaam technisch initiatief of project bij je op school of in je bedrijf dat meer bekendheid verdient? Laat het ons weten via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

(c) Platform Techniek Rivierenland