Direct contact met ons? Bel ons op 06 280 43 75106 278 32 611

  • Start
  • Nieuws
  • Smart Building Rivierenland nieuwe MBO 4 opleiding ROC Rivor Tiel

Smart Building Rivierenland nieuwe MBO 4 opleiding ROC Rivor Tiel

201126 SBRIV ROC Rivor online opendag jhDe MBO 4 opleiding Smart Building biedt een combinatie van bouw, elektro, installatie en ICT en wordt nog maar op drie plaatsen in Nederland aangeboden. Als Smart Builder ben je betrokken bij de voorbereiding en uitvoering van bouwprojecten, zowel nieuwbouw als verbouw. Je hebt het overzicht over alle werkzaamheden binnen het project met het doel om duurzame en slimme processen toe te passen.
Slimme samenwerking, duurzame oplossingen, efficiëntie in het bouwproces en nieuwe technologische toepassingen zijn de vier pijlers waar het bij Smart Building om draait.  Bouw jij mee aan een duurzame toekomst?

Smart Building met vier pijlers
Regionale bedrijven vragen om Smart Building opgeleide werknemers en vertellen er meer over. Dit doen aan de hand van de vier pijlers van Smart Building: 1) Samenwerking, 2) Duurzaamheid, 3) Efficiëntie en 4), Innovatieve technieken. Duin Energieadvies in Geldermalsen en De Vree en Sliepen in Tiel lichten hun inhoudelijke accenten toe.

Meelopen of meer informatie
Heb je interesse en nog vragen: meldt je dan aan voor een Meeloop Dag in januari of februari 2021 bij ROC Rivor. Zo’n Meeloop dag bestaat uit een rondleiding op de nieuwe locatie van ROC Rivor aan de Teisterbantlaan in Tiel en een workshop 3D tekenen in het technische tekenprogramma ArchiCAD.

Informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.(06-280 43 751) of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.(06-279 32 611).

(c) Platform Techniek Rivierenland