Direct contact met ons? Bel ons op 06 280 43 75106 278 32 611

  • Start
  • Nieuws
  • Erhan Uzun leert en werkt bij Technova & VDW Beton Tech

Erhan Uzun leert en werkt bij Technova & VDW Beton Tech

PoW hoofdlogoSamen met zijn vader werkte Erhan Uzun bij een meubelfabriek in Culemborg, maar hij wilde meer uit zichzelf halen. Daarom ging hij naar het Leerwerkloket Rivierenland in Tiel voor tips en werd door verwezen naar het Perspectief op Werk (PoW) project Startplein Techniek met Loopbaanleren. Hij kreeg adviezen en coaching om te solliciteren bij bedrijven en om een passende opleiding te vinden. 

Zomerse zoektocht 

210106 VDW Erhan Uzun 6jhNa een stevige zoektocht in de zomer 2020 waarbij hij een flink deel van zijn vakantiedagen besteede aan meeloopdagen bij bedrijven kwam hij in de loop van september '20 bij VDW Betontech in Tiel terecht. Bij het bedrijf was hij direct op zijn plaats. Ook al moest hij bij Technova College Ede een aantal lessen in halen, hij pakte dit goed op en is als leerlingwerknemer in metaal helemaal happy. Geniet mee van Erhan Uzun zijn verhaal en advies.

Informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (06-280 43 751).

(c) Platform Techniek Rivierenland