Actueel

Nieuws

1000 vergoedingen voor ontwikkelingsdagen van Gelderse werknemers in techniek

Gelders VakmanVan 1 juni ’20 tot en met 31 december ’20 wordt leve(n) lang ontwikkelen voor werknemers extra ondersteund met 175 euro/dag voor scholing- en ontwikkeltrajecten in techniek en bouw & Infra. Dit geldt voor werknemers wonend of werkend in Gelderland bij een werkgever die in Gelderland is gevestigd. De werkgever is bij een opleidingsfonds als OOM, OTIB, OOMT en A&O aangesloten of valt onder de branche Bouw & Infra en draagt ook af aan het O&O fonds.

Persoonlijke ontwikkeling in werk of beroep
De vergoeding wordt door de werknemer besteed aan activiteiten voor persoonlijke ontwikkeling in het werk of beroep. De activiteiten komen voort uit een ontwikkelingsbehoeftegesprek van de werknemer of uit het bedrijfsopleidingsplan. De vergoeding wordt besteed aan opleiding voor persoonlijke groei, ontwikkeling en bevorderen van kennis en vaardigheden van werknemer en bedraagt per ontwikkeling-dag maximaal € 175. Per werknemer gaat het om maximaal vijf ontwikkelingsdagen ter waarde van € 875 (incl. btw). Maximaal vijf werknemers van één bedrijf mogen een vergoeding aanvragen en dat zijn in totaal vijfentwintig ontwikkelingsdagen per bedrijf.

Externe opleider en niet wettelijk verplicht
Het traject wordt door een externe- of brancheopleider uitgevoerd en dit mag wel in-company bij de werkgever plaats vinden. Deze vergoeding is stapelbaar met andere subsidies van bijv. OTIB, OOM of andere bronnen. De vergoeding ontwikkelingsdagen is NIET bestemd voor wettelijk verplichte certificeringen zoals VCA, NEN, EHBO, BHV, rijbewijzen of functionele trainingen die normaliter voor rekening van werkgever komen. Bij de verantwoording van kosten mogen GEEN opleidingsverleturen en reiskosten worden opgevoerd. Aanvragen worden bij volgorde van binnenkomst in behandeling genomen.

InformatieWerknemers ontwikkeling vergoeding of Gelders Vakmanschap 2.0 verbindingscoach Rivierenland:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (06-280 43 751).

Jan Heeres

Jan Heeres Zeggen wat je doet en doen wat je zegt

Dit maakt het leven voor iedereen, inclusief mezelf eenvoudig, overzichtelijk en aangenaam. Dit is zaken concreet en werkzaam maken waarbij een ieder zich in het proces thuis voelt en mede eigenaar is van de resultaten.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 06 280 43 751 | Linkedin

Wilma de Wolf

Wilma de Wolf Vanuit creatieve samenwerking maatwerk-projecten ontwikkelen

Ik zie een uitdaging in het verbinden van mensen, hen aan te spreken op hun unieke kwaliteiten en hen te stimuleren tot een productieve, creatieve samenwerking.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 06 278 32 611 | Linkedin

Deze website is een initiatief van Platform Techniek Rivierenland (PTRIV).