Actueel

Nieuws

Drone vliegwedstrijd Gomarus Zaltbommel en Wegwijzer Nederhemert

Dit voorjaar loopt de PO VO samenwerking van Gomarus Zaltbommel en De Wegwijzer Nederhemert waarin 85 (27x groep 7, 28x groep 8 en 30x 2VWO) leerlingen actief zijn. Het zijn zeven sessies tussen maart en juni '24 waarin de Gomarus leerlingen de groep 7&8 leerlingen helpen bij het leren drone vliegen en obstakels bouwen. Op donderdag 20 juni '24 is bij Gomarus Zaltbommel de projectavond waarbij leerlingen met drones zo snel en goed mogelijk over en door de obstakelbaan gaan racen.

Begin april '24 kwam Taco van Manen van Waterschap Rivierenland vertellen en vooral ook demonstreren hoe hij in zijn werk als handhaver drones inzet bij de dijkbewaking. Taco komt uit een timmermansfamilie maar koos een ander pad, ging via procestechniek uiteindelijk naar het 'boeven vangen' met drones.

Eind april '24 was de vierde bijeenkomst en gingen groep 7 leerlingen obstakels bouwen en groep 8 leerlingen in de sporthal met drone vliegen oefenen. Bij meester Hans Blom van groep 7 was het een drukte van jewelste in zijn lokaal. In de sporthal coachten meester Gerrit Kerst van groep 8 en docent Teus van de Werken de drone vliegers. 

Informatie bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (06-280 43 751) of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

240404 Taco van Manen Waterschap RIV

 240425 Gr7 10

 

240425 Gr8 03

 

 

 

 

 

 

Jan Heeres

Jan Heeres Zeggen wat je doet en doen wat je zegt

Dit maakt het leven voor iedereen, inclusief mezelf eenvoudig, overzichtelijk en aangenaam. Dit is zaken concreet en werkzaam maken waarbij een ieder zich in het proces thuis voelt en mede eigenaar is van de resultaten.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 06 280 43 751 | Linkedin

Wilma de Wolf

Wilma de Wolf Vanuit creatieve samenwerking maatwerk-projecten ontwikkelen

Ik zie een uitdaging in het verbinden van mensen, hen aan te spreken op hun unieke kwaliteiten en hen te stimuleren tot een productieve, creatieve samenwerking.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 06 278 32 611 | Linkedin

Deze website is een initiatief van Platform Techniek Rivierenland (PTRIV).