Actueel

Nieuws

Gerard van Buuren lid in de Orde van Oranje-Nassau

2021 04 26 Gerard en Wil van Buuren 769x1024Schoolverlaters interesseren voor leren en werken in techniek is Gerard van Buuren (85) uit Tiel zijn missie, al meer dan dertig jaar lang. ‘Gepensioneerd leraar handvaardigheid’ noemt hij zichzelf en van daaruit is hij een drijvende kracht achter Techniekwedstrijd Rivierengebied.
Deze inzet startte in 1990 met het techniekproject ‘Toekomstpad’ van de Kamer van Koophandel en dat ging in 2004 over in de Techniekwedstrijd Rivierengebied. Jaarlijks doen honderden groep 7 en 8 leerlingen mee aan de wedstrijd door bij een werkstuk bij het jaarthema te maken. Zo verdiepen ze zich in de techniek en ontdekken bij het realiseren van het werkstuk welke vaardigheden ze hebben. De Techniekwedstrijd is al bijna twintig jaar oud en Gerard van Buuren is er vanaf de start tot aan nu altijd bij geweest om zijn inzet te geven.

TWRIV logo 2021Maandag 26 april ’21 zette de burgemeester van Tiel, Hans Beenakker Gerard van Buuren en zijn vrouw Willie in het zonnetje met een koninklijke onderscheiding. Op de achtergrond hadden andere Techniekwedstrijd vrijwilligers zoals o.a. Roel Ooms en Stef van Mourik al veel werk verzet voor een goede organisatie van dit feestelijke hoogtepunt. Later afgelopen week verrasten ze Gerard en Willie nog een keer met een humoristische weergave van deze feestdag.

Meer informatie staat op de Techniekwedstrijd site.

Jan Heeres

Jan Heeres Zeggen wat je doet en doen wat je zegt

Dit maakt het leven voor iedereen, inclusief mezelf eenvoudig, overzichtelijk en aangenaam. Dit is zaken concreet en werkzaam maken waarbij een ieder zich in het proces thuis voelt en mede eigenaar is van de resultaten.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 06 280 43 751 | Linkedin

Wilma de Wolf

Wilma de Wolf Vanuit creatieve samenwerking maatwerk-projecten ontwikkelen

Ik zie een uitdaging in het verbinden van mensen, hen aan te spreken op hun unieke kwaliteiten en hen te stimuleren tot een productieve, creatieve samenwerking.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 06 278 32 611 | Linkedin

Deze website is een initiatief van Platform Techniek Rivierenland (PTRIV).