Actueel

Nieuws

Gratis update voor werknemer in de metaal

OOM logoVanaf 1 oktober 2021 stelt OOM klein metaal opleidingsfonds tweeduizend trainingen beschikbaar op het gebied van digitale vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling. Van tevoren kan een metaal werknemer een adviestraject van elke gesprekken voeren met een regionale adviseur om te komen tot een passende keuze voor een of meer trainingen. In de uitgave Metaaljournaal winter 2021/2022 staat hier meer over beschreven, zie ook pag. 35. In Rivierenland komt deze begeleiding van Gelders Vakmanschap verbindingscoach Jan Heeres.

Gelders VakmanInformatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (06-280 43 751) of OOM Metaal leert door.

Jan Heeres

Jan Heeres Zeggen wat je doet en doen wat je zegt

Dit maakt het leven voor iedereen, inclusief mezelf eenvoudig, overzichtelijk en aangenaam. Dit is zaken concreet en werkzaam maken waarbij een ieder zich in het proces thuis voelt en mede eigenaar is van de resultaten.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 06 280 43 751 | Linkedin

Wilma de Wolf

Wilma de Wolf Vanuit creatieve samenwerking maatwerk-projecten ontwikkelen

Ik zie een uitdaging in het verbinden van mensen, hen aan te spreken op hun unieke kwaliteiten en hen te stimuleren tot een productieve, creatieve samenwerking.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 06 278 32 611 | Linkedin

Deze website is een initiatief van Platform Techniek Rivierenland (PTRIV).