Actueel

Nieuws

Infographic Techniekprojecten en initiatieven Rivierenland

PTRIV Infografic 0624

Platform Techniek Rivierenland staat voor overzicht en verbinding. Afgelopen maand actualiseerden we de interactieve infografic Techniekproject en initiatieven Rivierenland voor meer overzicht op en verbinding met de diversiteit van techniekprojecten en initiatieven. Door op het icoontje te klikken, lees je voor meer informatie over het project. In dit veld zijn een (paar) link(s) opgenomen naar sites of andere plaatsen voor contactgegevens van initiatiefnemers.
De lichtblauwe icoontjes zijn voor instroom- en de grijze icoontjes voor zijinstroom projecten. We realiseren ons dat het een moment opname is. Nieuwe initiatieven ontstaan vaak spontaan en anderzijds lopen projecten af.
Informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (06-280 43 751) of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (06-278 32 611).

Jan Heeres

Jan Heeres Zeggen wat je doet en doen wat je zegt

Dit maakt het leven voor iedereen, inclusief mezelf eenvoudig, overzichtelijk en aangenaam. Dit is zaken concreet en werkzaam maken waarbij een ieder zich in het proces thuis voelt en mede eigenaar is van de resultaten.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 06 280 43 751 | Linkedin

Wilma de Wolf

Wilma de Wolf Vanuit creatieve samenwerking maatwerk-projecten ontwikkelen

Ik zie een uitdaging in het verbinden van mensen, hen aan te spreken op hun unieke kwaliteiten en hen te stimuleren tot een productieve, creatieve samenwerking.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 06 278 32 611 | Linkedin

Deze website is een initiatief van Platform Techniek Rivierenland (PTRIV).