Actueel

Nieuws

Interessante tweede meeloop dag Smart Building

210420 SBRIV 9jhDinsdag 20 april ’21 startte de tweede meeloop dag voor de MBO 4 Smart Building bij bouwlocatie De Batouwe waar De Vree en Sliepen een grootschalige duurzame renovatie van een verzorgingsflat naar 120 sociale huurwoningen uitvoert. Werkvoorbereider en BIM specialist Bas van Dijk nam voor deze gelegenheid zijn vrouw mee en zo was er een mooi dames gezelschap op het dak van de flat. Hij demonstreerde hoe Smart Building in de praktijk werkt door met een slimme planning winst te maken. Natuurlijk ook een demonstratie met drones in de bouw.

210420 SBRIV 7jhVolgende meeloop dag mogelijk in mei ‘21
Het programma van de meeloop dag was iets anders dan de eerste keer maar dat is voor slimme bouwers natuurlijk geen probleem. Een rondleiding door het STEC gebouw, uitleg over het huis van de toekomst door Robert Duin met aandacht voor warmteopslag en -gebruik en de Archicad workshop onder leiding van Anouk Schop.

Informatie bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (06-278 32 611) of inschrijven voor de volgende meeloop dag.

210420 SBRIV 4jh210420 SBRIV 3jh

Jan Heeres

Jan Heeres Zeggen wat je doet en doen wat je zegt

Dit maakt het leven voor iedereen, inclusief mezelf eenvoudig, overzichtelijk en aangenaam. Dit is zaken concreet en werkzaam maken waarbij een ieder zich in het proces thuis voelt en mede eigenaar is van de resultaten.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 06 280 43 751 | Linkedin

Wilma de Wolf

Wilma de Wolf Vanuit creatieve samenwerking maatwerk-projecten ontwikkelen

Ik zie een uitdaging in het verbinden van mensen, hen aan te spreken op hun unieke kwaliteiten en hen te stimuleren tot een productieve, creatieve samenwerking.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 06 278 32 611 | Linkedin

Deze website is een initiatief van Platform Techniek Rivierenland (PTRIV).