Actueel

Nieuws

JuniorTechLab Cambium reserveren in de pilotfase 2022

JuniorTechLab 2jhCambium College Zaltbommel ontwikkelde in 2021 vanuit de Sterk Techniek Onderwijs gelden het Junior TechLab als een groot lokaal voor Wetenschap & Techniek (W&T) onderwijs voor basisscholen. Het is een mooie leeromgeving voor groep 7 en 8 leerlingen om innovatieve techniek te ontdekken en zich erover te verwonderen. Uitgangspunt van het W&T aanbod zijn de zeven werelden van techniek.

Pilot en reserveren
Van januari tot en met april 2022 is er een start met een pilot met een standaardprogramma van 2 tot 2,5 klokuren. Dit te reserveren van maandag t/m vrijdag tussen 9 en 13 uur en is zonder kosten. Na de reservering wordt via een belafspraak alles kortgesloten met bevestiging van gemaakte afspraken.

Informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (0418-512 408).

JuniorTechLab 3jhJuniorTechLab 4jh

Jan Heeres

Jan Heeres Zeggen wat je doet en doen wat je zegt

Dit maakt het leven voor iedereen, inclusief mezelf eenvoudig, overzichtelijk en aangenaam. Dit is zaken concreet en werkzaam maken waarbij een ieder zich in het proces thuis voelt en mede eigenaar is van de resultaten.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 06 280 43 751 | Linkedin

Wilma de Wolf

Wilma de Wolf Vanuit creatieve samenwerking maatwerk-projecten ontwikkelen

Ik zie een uitdaging in het verbinden van mensen, hen aan te spreken op hun unieke kwaliteiten en hen te stimuleren tot een productieve, creatieve samenwerking.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 06 278 32 611 | Linkedin

Deze website is een initiatief van Platform Techniek Rivierenland (PTRIV).