Actueel

Nieuws

Lek en Linge leerlingen ontwerpen eigen tiny house

Leerling leidt architect rondt door zijn Tiny House ontwerp27-6/20: afgelopen vrijdagmiddag was de afsluitende les van het Tiny House project bij ORS Lek en Linge VMBO in Culemborg waarin leerlingen in kleine groepjes hun ontwerpen presenteerden. Een week daarvoor was de laatste online les in Teams en de sfeer én resultaten waren erg goed. Leerlingen die tot in detail ontwerpen, trots op hun eigen creatie zijn en nieuwsgierig om advies vragen wat ze nog meer kunnen toevoegen. Daarnaast ook leerlingen die moeite hadden met aanhaken en nog in korte tijd veel werk verzet hebben, mede dankzij extra inspanningen van Natuurkunde docent Renate Tijsterman.

Naast ORS Lek en Linge VMBO school wordt een nieuwe wijk met tiny houses ontwikkeld. Architect Filip Mens uit Den Haag en projectleider Teun van Laarhoven (Prefabfabriek Culemborg) van het Tiny Houses Lanxmeer project waren bij de afsluitende les om te vertellen over hun eigen rol in dit project. Hiermee helpen ze leerlingen bij hun beroepsoriëntatie en schetsen hun toekomstperspectief. In ruil daarvoor gaven leerlingen de architect een rondleiding door hun eigen ontworpen Tiny House.

Informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (06-278 32 611). 

Jan Heeres

Jan Heeres Zeggen wat je doet en doen wat je zegt

Dit maakt het leven voor iedereen, inclusief mezelf eenvoudig, overzichtelijk en aangenaam. Dit is zaken concreet en werkzaam maken waarbij een ieder zich in het proces thuis voelt en mede eigenaar is van de resultaten.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 06 280 43 751 | Linkedin

Wilma de Wolf

Wilma de Wolf Vanuit creatieve samenwerking maatwerk-projecten ontwikkelen

Ik zie een uitdaging in het verbinden van mensen, hen aan te spreken op hun unieke kwaliteiten en hen te stimuleren tot een productieve, creatieve samenwerking.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 06 278 32 611 | Linkedin

Deze website is een initiatief van Platform Techniek Rivierenland (PTRIV).