Actueel

Nieuws

MBO 4 Smart Building promotiefilm en nieuwe studenten

Vanaf september '23 start de ROC Rivor MBO 4 Smart Building opleiding met het tweede jaar: een groep nieuwe eerstejaars en en een groep tweedejaars. Vanaf nu is er ook weer aandacht voor nieuwe eerstejaars voor volgend schooljaar en daarvoor bezoeken we komend halfjaar o.a. VMBO opleidingsmarkten en natuurlijk de ROC Rivor open dagen. Zie de Platform Techniek Rivierenland agenda. Afgelopen voorjaar is een mooie Smart Building promotiefilm gemaakt.

Informatie bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (06-278 32 611) of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (06-280 43 751).

Jan Heeres

Jan Heeres Zeggen wat je doet en doen wat je zegt

Dit maakt het leven voor iedereen, inclusief mezelf eenvoudig, overzichtelijk en aangenaam. Dit is zaken concreet en werkzaam maken waarbij een ieder zich in het proces thuis voelt en mede eigenaar is van de resultaten.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 06 280 43 751 | Linkedin

Wilma de Wolf

Wilma de Wolf Vanuit creatieve samenwerking maatwerk-projecten ontwikkelen

Ik zie een uitdaging in het verbinden van mensen, hen aan te spreken op hun unieke kwaliteiten en hen te stimuleren tot een productieve, creatieve samenwerking.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 06 278 32 611 | Linkedin

Deze website is een initiatief van Platform Techniek Rivierenland (PTRIV).