Actueel

Nieuws

Meer mensen in techniek via intelligente AI matchingstechnologie

Met het Arbeidsmatchplatform Rivierenland worden werkzoekenden door intelligente AI matchingstechnologie verbonden met werkgevers. Het platform vertaalt vanuit CV’s profielen naar skills en competenties en matcht werkzoekenden met bij hen passende beroepen. Naast deze slimme matchingstechniek worden werkzoekenden en werkgevers in dit proces stap-voor-stap begeleid naar een duurzame werkgever-werknemer relatie in de vorm van een leuke en interessante baan.

Samenwerking van veel en verschillende partijen
Vanaf de zomer ’22 sluiten steeds meer partijen zich aan bij de Arbeidsmatchplatform Rivierenland samenwerking. Te noemen zijn STEC energietransitie-centrum, opleidingsbedrijven Bouwmensen en IW Midden, Alliander, BètaTech Services, JC van Kessel Bouwgroep, Van Dillen Bouwgroep, 8Vance, Jobliebe en Leerwerkloket Rivierenland. Momenteel wordt er hard aan gewerkt om de regionale samenwerking verder uit te breiden.

Vacatures van harte welkom
Regionale bedrijven kunnen gratis hun vacatures plaatsen in het Arbeidsmatchplatform zodat ze gematcht worden met werkzoekende kandidaten. De vacature kan gemaild worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Knip en plak de advertentietekst of verstuur hem als word bestand of via een link naar je eigen websitepagina waar de vacature staat. Van harte welkom.

Informatie: JDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (06-280 43 751) of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (06-278 32 611).

Jan Heeres

Jan Heeres Zeggen wat je doet en doen wat je zegt

Dit maakt het leven voor iedereen, inclusief mezelf eenvoudig, overzichtelijk en aangenaam. Dit is zaken concreet en werkzaam maken waarbij een ieder zich in het proces thuis voelt en mede eigenaar is van de resultaten.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 06 280 43 751 | Linkedin

Wilma de Wolf

Wilma de Wolf Vanuit creatieve samenwerking maatwerk-projecten ontwikkelen

Ik zie een uitdaging in het verbinden van mensen, hen aan te spreken op hun unieke kwaliteiten en hen te stimuleren tot een productieve, creatieve samenwerking.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 06 278 32 611 | Linkedin

Deze website is een initiatief van Platform Techniek Rivierenland (PTRIV).