Actueel

Nieuws

Onderwijstermen verklaard

Taalunie schema onderwijssystemen 420x280Kom je nieuw in het onderwijs te werken en wordt je plat gepraat met allerlei onbekende afkortingen en vaktermen. Dat is niet handig en kan je ongeduldig maken, maar dat hoeft niet zo te blijven. De Taalunie publiceert de Onderwijstermenlijst met verklaringen van dik negenhonderd onderwijstermen uit Nederland, Vlaanderen. Ook leest u er beschrijvingen van schoolloopbanen in Nederland, Vlaanderen en Suriname. Een waardevol naslagwerk om de nieuwe wereld snel toegankelijker te maken. 
Informatie: Jan Heeres (06-280 43 751)

Jan Heeres

Jan Heeres Zeggen wat je doet en doen wat je zegt

Dit maakt het leven voor iedereen, inclusief mezelf eenvoudig, overzichtelijk en aangenaam. Dit is zaken concreet en werkzaam maken waarbij een ieder zich in het proces thuis voelt en mede eigenaar is van de resultaten.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 06 280 43 751 | Linkedin

Wilma de Wolf

Wilma de Wolf Vanuit creatieve samenwerking maatwerk-projecten ontwikkelen

Ik zie een uitdaging in het verbinden van mensen, hen aan te spreken op hun unieke kwaliteiten en hen te stimuleren tot een productieve, creatieve samenwerking.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 06 278 32 611 | Linkedin

Deze website is een initiatief van Platform Techniek Rivierenland (PTRIV).