Actueel

Nieuws

Smart Building Rivierenland in het nieuws

SBRIV bedrijven banner 1121Deze week was ROC Rivor op weg naar de open dag op 25 november '21 op TV Gelderland nadrukkelijk in het nieuws met de nieuwe MBO 4 opleiding Smart Building. 'Een smart builder is iemand die breed opgeleid is', vertelt ondernemer en docent Robert Duin. 'Kennis heeft van bouw, installatie- en elektrotechniek. Wat ze vooral leren is die combinatie in de bouw te coördineren.'. Afgelopen tijd ontwikkelde Smart Building bedrijven samen met Platform Techniek Rivierenland PR materiaal voor de nieuwe opleiding en zetten ze zich op voorgezet onderwijs scholen om leerlingen enthousiast te maken.

Op 14 december '21 is er in Tiel bij en met bedrijven een Smart Building meeloop-dag waar leerlingen van dichtbij kunnen zien en beleven wat de smart builder doet en wat ze ervoor moeten leren.

Informatie en aanmelding: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.(06-278 32 611) of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (06-280 43 751)

Jan Heeres

Jan Heeres Zeggen wat je doet en doen wat je zegt

Dit maakt het leven voor iedereen, inclusief mezelf eenvoudig, overzichtelijk en aangenaam. Dit is zaken concreet en werkzaam maken waarbij een ieder zich in het proces thuis voelt en mede eigenaar is van de resultaten.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 06 280 43 751 | Linkedin

Wilma de Wolf

Wilma de Wolf Vanuit creatieve samenwerking maatwerk-projecten ontwikkelen

Ik zie een uitdaging in het verbinden van mensen, hen aan te spreken op hun unieke kwaliteiten en hen te stimuleren tot een productieve, creatieve samenwerking.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 06 278 32 611 | Linkedin

Deze website is een initiatief van Platform Techniek Rivierenland (PTRIV).