Actueel

Nieuws

Techniekdag Rivierenland op zaterdag 13 mei 2023

In ons dagelijks leven spelen wetenschap en techniek een grote rol. Ook in sectoren zoals zorg, onderwijs of creatieve beroepen. Op de Techniekdag Rivierenland ervaren jongeren hoe divers werken in de techniek kan zijn. VNO-NCW Midden, Riverland Tech Explorers en A.Hak organiseren samen met ruim veertig scholen en bedrijven doe-, kijk- en speelactiviteiten voor jongeren van 8 tot 14 jaar. Of het nu gaat om experimenten uitproberen, programmeren of iets met je handen maken, techniek is namelijk overal!
Bezoekers hoeven zich van te voren niet aan te melden voor de Techniekdag. Iedereen is 13 mei tussen 10.00 en 16.00 uur van harte welkom bij A.Hak aan de Steenoven 2-6 in Tricht. Entree is gratis.

Jan Heeres

Jan Heeres Zeggen wat je doet en doen wat je zegt

Dit maakt het leven voor iedereen, inclusief mezelf eenvoudig, overzichtelijk en aangenaam. Dit is zaken concreet en werkzaam maken waarbij een ieder zich in het proces thuis voelt en mede eigenaar is van de resultaten.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 06 280 43 751 | Linkedin

Wilma de Wolf

Wilma de Wolf Vanuit creatieve samenwerking maatwerk-projecten ontwikkelen

Ik zie een uitdaging in het verbinden van mensen, hen aan te spreken op hun unieke kwaliteiten en hen te stimuleren tot een productieve, creatieve samenwerking.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 06 278 32 611 | Linkedin

Deze website is een initiatief van Platform Techniek Rivierenland (PTRIV).